Meniji ...

U svim ostalim utakmicama moramo osvajati bodove ako želimo biti drugi u grupi


U svim ostalim utakmicama moramo osvajati bodove ako želimo biti drugi u grupiNakon utakmice protiv Italije obratio se Miralem Pjanić, koji je bio izuzetno kritičan, te je istakao da moramo u svim ostalim utakmicama osvajati bodove ukoliko želimo biti drugi u grupi.

Fudbaler Juventusa istakao je da smo zaslužili bod, te da bi bilo puno drugačije protiv Finske da je mogao igrati u toj utakmici.

“Igrali smo puno bolje. Razočaravajuće je bilo u Finskoj. Nismo se borili, trčali… Ovo je bilo puno bolja predstava. Mogli smo izvući bod. Male greške smo skupo platili. Idemo sa nula bodova. Mislim da je Italija daleko najveći favorit. Ne možemo se porediti s takvom reprezentacijom. Imaju fantastične igrače. Igrali smo veoma dobro. Imali smo kontrolu utakmice u nekim trenucima, stvarali smo šanse. Šta ćeš, tako je. Mogli smo otići s jednom bodom”, rekao je Pjanić, te je dodao:

“Ono protiv Finske ne smije nam se više nikada desiti. Žao mi je što nisam bio tu. Sigurno da bismo drugačije igrali da sam ja tu bio. Idemo utakmicu po utakmicu. Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija. Idemo po pobjedu u narednim utakmicama”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *