Meniji ...

Vučić neće podnijeti ostavku 13. aprila, možda zaplače pošto to voli


Vučić neće podnijeti ostavku 13. aprila, možda zaplače poÅ¡to to voliLider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović rekao je u Čačku da nema nikakva očekivanja od protesta opozicije koji je zakazan 13. aprila u Beogradu.

Trifunović je u emisji “Otvoreno o svemu” čačanskog medija Ozonpress kazao je da se “apsolutno ništa neće desiti 13. aprila i da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić neće podnijeti ostavku i neće kleknuti pred narodom i zatražiti oproštaj”.

“Možda će plakati, pošto voli da plače i kuka kako ga svi mrze i niko ne voli. Što je potpuno normalno, Aleksandre šta da ti radim”, rekao je Trifunović.

On je kazao da učesnici protesta treba da se ponašaju civilizovano i da ne nasjedaju na provokacije vlasti.

“Naše je da budemo civilizovani, oni će naravno provocirati sukobe, oni već postavljaju kontrole na regionalnim i autoputevima gdje će se vršiti vanredni tehnički pregledi kako bi se ljudi spriječili da dođu do Beograda”, rekao je Trifunović.

Trifunović je dodao da učesnici protesta 13. aprila u Beogradu ne treba da ulaze u institucije.

“Svi treba da se pojavimo na protestu u Beogradu i ne treba da ulazimo u institucije. Ovo nije situacija kao na protestima ‘96. i ‘97. godine kada nas je tukla policija, kada smo suzavce gutali i kada je bilo ozbiljnih krvavih scena nasilja”, rekao je Trifunović i dodao da je na prvom protestu ove godine vidio da “niko oko Skupštine ne gazi travnjak i da je shvatio da su zbog toga pobijedili bez obzira što ih je dvanaest puta manje”.

On je ocijenio da su protesti “Jedan od pet miliona” “već napravili pukotine” i “zaljuljali brod”.

“Ako protesti i prestanu poslije 13. aprila nemojte biti depresivni zbog toga, oni su već učinili svoje. Mi smo taj brod zaljuljali, povećali rupu, otvorili još dvadeset i pet pukotina, poljuljao se mulj, pacovi su počeli da bježe, Jutka je smijenjen, Simonović je smijenjen. Njihov tužni, napukli brod je prilično ‘prsao'”, rekao je Trifunović i dodao da vlast već ide u kampanju bez obzira da li će izbori biti raspisani.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *