Meniji ...

Ako Dodik zna za neke špijune, a ne hapsi, onda ruši RS


Ako Dodik zna za neke Å¡pijune, a ne hapsi, onda ruÅ¡i RS”Jako je važno, ukoliko postoje podaci o međunarodnoj intervenciji u izbore u BiH, da se za to zna prije izbora, kako ne bi bila narušena volja birača”, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić gostujući u emisiji ”Pravi ugao” TV Vojvodine.

Ivanić je rekao da on dokaze za to nema, ali da Dodik tvrdi da ih ima.

”On je predsjednik Republike i on mora da djeluje, da izađe i jasno i glasno kaže da ti i ti ljudi rade to i to. Ako zna da ima špijuna, a neće da ih hapsimo, onda je saučesnik u rušenju Republike Srpske. Do sada smo špijunom proglasili samo Indijca, dugodišnjeg stanovnika Republike Srpske, srpskog zeta, kojem je supruga članica SNSD. To samo pokazuje koliko se oni gube u tome što nemaju temu za izbore”, rekao je Ivanić.

Ivanić je rekao da suviše uvažava i Srbiju i predsjednika Srbije i da je zato važno da ne budu zloupotrebljeni u našim unutrašnjim političkim bitkama.

”Predsjednik Srbije i narod Srbije uvijek su dobrodošli u Republici Srpskoj. Mi jačeg oslonca od Srbije nemamo i zato nam je važno da smo i mi svi u Srbiji prihvaćeni”, rekao je Ivanić.

Govoreći o slučaju ”Dragičević”, Ivanić je rekao da je završni skup Saveza za pobjedu u Banjaluci otkazan jer je ”degutantno da se neko veseli nekoliko stotina metara daleko od mjesta na kojem se traži istina o smrti”.

”Pozivam i SNSD da razmisle da li treba da održe svoj skup”, rekao je Ivanić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *