Meniji ...

Ivanić: I Dodik zna ko je pobjednik!


Ivanić: I Dodik zna ko je pobjednik!Moj protivkandidat džaba pravi dramu po medijima. Posljednja istraživanja smo dobili obojica i obojica znamo ko je pobjednik. Sedmi oktobar će biti lijep dan, kaže srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

‘Narod se budi i nema potrebe da se bilo ko plaši promjena. Izbori će biti mirni i dostojanstveni i već 8. oktobra stajemo u kraj bahatosti, ponovo pravimo društvo za pristojne i društvo u kojem se cijeni rad”, priča Ivanić.

Podsjeća da je u protekle četiri godine dokazao da su političke pobjede moguće i to bez galame, širenja panike, laži i vrijeđanja onih koji drugačije misle.

”Kod njega smo vidjeli galamu, paniku, uvrede i laži. Samo su pobjede izostale. Moj protivkandidat i ja smo dva svijeta. I u politici, ali i u ponašanju, rječniku, pa ako hoćete – i po imovini”, kaže Ivanić.

Ivanić kaže da on Srpskoj otvara vrata, a Dodik ih zatvara.

”Ipak, njemu stranci ne smetaju kad na njih troši desetine miliona maraka narodnih para Srpske. Ne smetaju mu stranci kad lobira za aktivaciju Akcionog plana za članstvo u NATO (MAP) i kad im se dodvorava”, kaže Ivanić.

Tvrdi da Dodik iza scene pravi svakakve gluposti sa strancima i da mu je bolje da ga ne izaziva da progovori.

”Posvađao nas je sa svima, podijelio nas između sebe i vrijeme je da ga neko spriječi u tome. Ja ću u tome uspjeti. A vaše je samo da ne dozvolite da neko iskoristi vaš glasački listić. Popijte kafu, pa na izbore!”, poručio je Ivanić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *