Meniji ...

Kabinet Mladena Ivanića: A gdje su Dodiku najavljeni dokazi!?


Kabinet Mladena Ivanića: A gdje su Dodiku najavljeni dokazi!?Povodom tvrdnji koje je predsjednik RS Milorad Dodik izrekao danas u Banjaluci na račun Mladena Ivanića, komentar smo zatražili od Kabineta aktuelnog člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

Dodik je, govoreći o uplitanju stranaca u izborni proces u BiH, kazao kako je sve vrijeme britanska podrška Ivaniću evidentna.

On je takođe kazao da su stranci uložili oko 40 miliona maraka u rad nevladinih organizacija i pojedinih medija u BiH, kako bi obezbijedili podršku “određenim licima”.

” Jedini komentar na Dodikove tvrdnje, a posebno optužbe na Mladena Ivanića je – A gdje je su najavljeni dokazi o miješanju stranaca”, kazala je za Vijesti.ba Ivanićeva savjetnica za medije Marija Milić osvrćući se na Dodikove tvrdnje.

Ona je najavila da će se Ivanić sutra obratiti novinarima u Banjaluci. Press konferencija zakazana je u 13.00 sati.

Podsjećamo, predsjednik RS najavio je da će danas u Banjaluci iznijeti određene podatke o miješanju međunarodnih zvaničnika u predstojeće opšte izbore.

Ipak, osim usmenih navoda na današnjoj konferenciji za novinare nisu izneseni nikakvi dokumenti kojima bi se potkrijepile tvrdnje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *